Van stagiair tot consultant

noel bouwman van stagiair tot consultant

Een paar jaar geleden liep hij nog stage bij ons, daarna bleef hij hand- en spandiensten verrichten voor onze sales-afdeling. Daarna moesten we ’m even loslaten voor zijn afstuderen. Maar vorige zomer maakte Noël Bouman een ijzersterke comeback als Junior Consultant bij Interim Financials. Met het HBO-diploma Commerciële Economie op zak keerde hij terug naar “waar het allemaal begon”. En inmiddels krijgt hij al erkenning als volwassen gesprekspartner. 

In het eerste half jaar leerde hij finance en recruiting beter kennen. “Dat was een goede basis voor 2021, waarin ik mooie bemiddelingen wil realiseren en bovenal duurzame relaties ontwikkelen.” Noël is ook gestart met de cursus NIMA Sales, “want het studentenleven mag dan achter de rug zijn, ik ben nooit uitgeleerd.”

Noël groeit in zijn rol als Consultant, zowel richting zzp’ers als klanten. “De basis is natuurlijk bemiddelen. Ik weet nu hoe die wereld in elkaar steekt en merk sinds de winter dat financials me weten te vinden als ze beschikbaar zijn. Ik word echt hun aanspreekpunt. Het is natuurlijk fantastisch als je een klantvraag kan invullen met de perfecte kandidaat. Dat is een juichmomentje.” 

Terwijl Noël zijn netwerk uitbreidt, groeit de erkenning: “Vanochtend had ik een financial aan de telefoon. Hij had me eerst op LinkedIn gezien, zag dat ik redelijk jong ben en had wat twijfels. Maar die verdwenen tijdens ons gesprek. Hij zou niet zeggen dat dit mijn eerste baan is. Dat is wel even lekker natuurlijk.”

Wij houden jou op de hoogte