Over Ons

Kasparov

Onze visie

De bemiddeling van financials vereist specialisme, focus en aandacht voor de menselijke maat. Omdat wij alleen bemiddelen voor het bedrijfsleven, en ons beperken tot onze regio, zijn wij er ontzettend goed in. We werken heel bewust samen, met elkaar en onze opdrachtgevers, om steeds een zorgvuldige match te maken. 

Onze Missie

Wij koesteren carrières. Door ons werk zien wij mensen groeien; dat is de drijfveer voor de bemiddeling en ontwikkeling van financials. Wij dagen professionals uit het maximale uit zichzelf te halen, o.a. met ons College.

Onze doelstellingen

Onze doelstellingen zijn glashelder: Eind 2022 willen we jaarlijks 150 vaste kandidaten bemiddelen en 200 Interim Financials plaatsen met 100 eigen medewerkers. 

Kernwaarden Kasparov Finacials

Onze kernwaarden

Menselijke maat
In alle relaties houden we een menselijke maat aan. Wat betekent dat? We benaderen mensen zoals we dat zelf ook zouden waarderen: op basis van gelijkwaardigheid en een gepaste bescheidenheid. We hebben respect voor ieders cultuur en werkwijze. 

 • Duurzame relaties opbouwen
 • Oog voor detail
 • Betrokkenheid 
 • Eerlijkheid en transparantie 

Samen
Het werkt alleen als je samenwerkt, met collega’s en relaties. Gelijkwaardig, open en scherp. Samen bepalen we het doel, werken we aan resultaat en vieren we succes. 

 • We stellen samen doelen en kaders 
 • We zijn gelijkwaardig op de werkvloer 
 • We investeren in diepgaande relaties
 • We coachen en leren van elkaar 

Focus
Wij willen altijd vooruit. Wij willen ons ontwikkelen als bedrijf en als professional in het bedrijf. Dat vraagt focus: doen waar we goed in zijn en daarin nóg beter worden. Niet alleen omdat de markt daarom vraagt, maar vooral omdat dát ons het meeste motiveert. We ontwikkelen de kennis, expertise en vaardigheden om voorop te blijven lopen. 

 • We zijn expert op ons vakgebied 
 • We zijn volwaardig gesprekspartner 
 • We zijn scherp 

Ondernemen
Een actieve houding, oplossingsgericht werken en verantwoordelijkheid nemen. Dát is ondernemen. Zo helpen we opdrachtgevers snel en vakkundig. Groeien is het doel, altijd en overal.  

 • We ondernemen actie
 • We denken in oplossingen 
 • We nemen verantwoordelijkheid
 • We zorgen voor continue ontwikkeling

Ons team

Dit zijn ze: de mensen die ons succes bepalen. Ze mailen je, bellen je, komen langs en je treft ze in onze Watertoren in Breda of ergens onderweg.
Nu heb je er een beeld bij.

Jasper van Eck
DGA, Manager Kasparov Interim Financials

Jasper is oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI. Hij werkte eerder voor NAC Breda, HighQ en Active Professionals. Jasper houdt zich, naast managementzaken, voornamelijk bezig met sales.

Jasper van Eck
Lenneke Willig
Manager Werving & Selectie

Lenneke startte in 2011 als stagiaire en bezit een hbo diploma Toegepaste Psychologie. Als Manager Werving & Selectie is ze nu verantwoordelijk voor de aansturing van het W&S team en de bemiddeling van vaste finance posities.

Lenneke Willig
Daniël Alfrink
Manager Operations

Daniël heeft een achtergrond in HR en Recruitment. Hij werkte eerder bij verschillende detacheerders en bij Robeco. Hij is sinds 2018 in dienst verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team Interim Financials, HR en Office.

Daniel Allfrink
Laut van de Sanden
Commercieel Manager

Laut is verantwoordelijk voor de omzet en marge doelstellingen van de teams W&S, Interim en BI. In zijn functie stuurt hij de teams commercieel aan en richt hij zich op de persoonlijke ontwikkeling van de Consultants.

Laut van de Sanden
Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkte de afgelopen jaren binnen het BI domein. Door data betere inzichten hebben en zodoende sneller schakelen levert hem energie op. Per 1 juli 2020 is hij bij ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van BI.

 

Yves Vos
Sjoerd van Opstal
Manager Business Development

Sjoerd is zijn loopbaan gestart als Sales Consultant bij Unique. In 2017 maakte hij de overstap naar ons, waar hij nu als manager verantwoordelijk is voor het genereren en ontwikkelen van new business.

Sjoerd van Opstal
Lisaima Luijten
Business Manager

Lisaima volbracht de master Economics & Law en werkte eerder bij de Belastingdienst en een adviesbureau. Ze startte in 2018 bij ons en houdt zich bezig met de bemiddeling van Interim Financials.

Lisaima Luijten
Patrick Pirard
Consultant W&S

Patrick is na zijn hbo studie Commerciële Economie in verschillende commerciële functies werkzaam geweest. Hij maakte de overstap naar de arbeidsbemiddeling en houdt zich bezig met het bemiddelen van vaste finance posities.

Patrick Pirard
Dennis Kastelijns
Consultant W&S

Dennis heeft een hbo diploma Commerciële Economie en is eerder werkzaam geweest binnen het bank- en verzekeringswezen. Als Consultant W&S houdt hij zich sinds 2019 bezig met het bemiddelen vaste finance posities.

Dennis Kastelijns
Sascha Janssens
Consultant W&S

Sascha heeft na het afronden van haar hbo opleiding Business Administration diverse commerciële functies vervuld. Ze is sinds 2020 in dienst en houdt zich bezig met het gehele werving- en selectietraject van vaste finance posities.

Sascha Janssens
Noël Bouman
Consultant Interim

Noël startte in 2018 als stagiair bij ons. Hij voltooide de HBO opleiding Commerciële Economie en houdt zich nu als Consultant bezig met de bemiddeling van Interim Financials.

Noël Bouman
Dorien de Graaf
Office Manager

Dorien is in 2019 begonnen als stagiaire bij ons. Na het behalen van haar hbo diploma Bedrijfskunde keerde ze in terug in de rol van Office Manager.

Dorien de Graaf