Over Ons

Onze visie

De bemiddeling van financials vereist specialisme, focus en aandacht voor de menselijke maat. Omdat wij alleen bemiddelen voor het bedrijfsleven, en ons beperken tot onze regio, zijn wij er ontzettend goed in. We werken heel bewust samen, met elkaar en onze opdrachtgevers, om steeds een zorgvuldige match te maken. 

Onze missie

Wij koesteren carrières. Door ons werk zien wij mensen groeien; dat is de drijfveer voor de bemiddeling en ontwikkeling van financials. Wij dagen professionals uit het maximale uit zichzelf te halen, o.a. met ons College.

Onze doelstellingen

Onze doelstellingen zijn glashelder: Groeien naar jaarlijks 150 vaste kandidaten bemiddelen en 200 Interim Financials plaatsen met 100 eigen medewerkers. 

Kernwaarden Kasparov Finacials

Onze kernwaarden

Menselijke maat
In alle relaties houden we een menselijke maat aan. Wat betekent dat? We benaderen mensen zoals we dat zelf ook zouden waarderen: op basis van gelijkwaardigheid en een gepaste bescheidenheid. We hebben respect voor ieders cultuur en werkwijze. 

 • Duurzame relaties opbouwen
 • Oog voor detail
 • Betrokkenheid 
 • Eerlijkheid en transparantie 

Samen
Het werkt alleen als je samenwerkt, met collega’s en relaties. Gelijkwaardig, open en scherp. Samen bepalen we het doel, werken we aan resultaat en vieren we succes. 

 • We stellen samen doelen en kaders 
 • We zijn gelijkwaardig op de werkvloer 
 • We investeren in diepgaande relaties
 • We coachen en leren van elkaar 

Focus
Wij willen altijd vooruit. Wij willen ons ontwikkelen als bedrijf en als professional in het bedrijf. Dat vraagt focus: doen waar we goed in zijn en daarin nóg beter worden. Niet alleen omdat de markt daarom vraagt, maar vooral omdat dát ons het meeste motiveert. We ontwikkelen de kennis, expertise en vaardigheden om voorop te blijven lopen. 

 • We zijn expert op ons vakgebied 
 • We zijn volwaardig gesprekspartner 
 • We zijn scherp 

Ondernemen
Een actieve houding, oplossingsgericht werken en verantwoordelijkheid nemen. Dát is ondernemen. Zo helpen we opdrachtgevers snel en vakkundig. Groeien is het doel, altijd en overal.  

 • We ondernemen actie
 • We denken in oplossingen 
 • We nemen verantwoordelijkheid
 • We zorgen voor continue ontwikkeling

Ons team

Dit zijn ze: de mensen die ons succes bepalen. Ze mailen je, bellen je, komen langs en je treft ze in onze Watertoren in Breda of ergens onderweg.
Nu heb je er een beeld bij.

Jasper van Eck
DGA, Manager Interim

Jasper is oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI. Hij werkte eerder voor NAC Breda, HighQ en Active Professionals. Jasper houdt zich, naast managementzaken, voornamelijk bezig met sales.

Jasper van Eck
Lenneke Willig
Manager Werving & Selectie

Lenneke startte in 2011 als stagiaire en bezit een hbo diploma Toegepaste Psychologie. Als Manager Werving & Selectie is ze nu verantwoordelijk voor de aansturing van het W&S team en de bemiddeling van vaste finance posities.

Lenneke Willig
Laut van de Sanden
Manager BI

Laut is verantwoordelijk voor de omzet en marge doelstellingen van Kasparov BI. Naast het managen van het team en het ontwikkelen van de BI dienstverlening houdt hij zich bezig met het uitbreiden van het klantennetwerk.

Laut van de Sanden
Marloes van Leeuwen
Manager Interim

Marloes is na de Hotelschool haar carrière gestart in de arbeids-bemiddeling en ontwikkelde zich tot Regionaal Manager. Per 2021 is ze bij ons verantwoordelijk voor de aansturing van het interim team en de bemiddeling van interim financials.

Marloes van Leeuwen
Daniël Alfrink
Manager Operations

Daniël heeft een achtergrond in HR en Recruitment. Hij werkte eerder bij verschillende detacheerders en bij Robeco. Hij is sinds 2018 in dienst verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team Interim Financials, HR en Office.

Daniel Allfrink
Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkt al jaren binnen het BI domein. Per 1 juli 2020 is hij bij ons verantwoordelijk voor de BI implementatie- en optimalisatie projecten. Daarnaast houdt Yves zich bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de BI Consultants.

Yves Vos
Lisaima Luijten
BI Consultant

Lisaima volbracht de master Economics & Law. Ze startte in 2018 bij ons en houdt zich bezig met de bemiddeling van BI professionals. Daarnaast adviseert ze organisaties de eerste stappen te zetten op het gebied van BI.

Lisaima Luijten
Patrick Pirard
Consultant W&S

Patrick is na zijn hbo studie Commerciële Economie in verschillende commerciële functies werkzaam geweest. Hij maakte de overstap naar de arbeidsbemiddeling en houdt zich bezig met het bemiddelen van vaste finance posities.

Patrick Pirard
Dennis Kastelijns
Consultant W&S

Dennis heeft een hbo diploma Commerciële Economie en is eerder werkzaam geweest binnen het bank- en verzekeringswezen. Als Consultant W&S houdt hij zich sinds 2019 bezig met het bemiddelen vaste finance posities.

Dennis Kastelijns
Sascha Janssens
Consultant W&S

Sascha heeft na het afronden van haar hbo opleiding Business Administration diverse commerciële functies vervuld. Ze is sinds 2020 in dienst en houdt zich bezig met het gehele werving- en selectietraject van vaste finance posities.

Sascha Janssens
Anieke Ouwerkerk
Consultant W&S

Anieke is na haar hbo studie HRM in 2018 gestart als Recruiter bij ons. Na een jaar er tussenuit te zijn geweest als HR adviseur maakt zij in juni 2021 haar comeback als W&S Consultant. Ze houdt zich bezig het bemiddelen van vaste finance posities.

Anieke Ouwerkerk
Chris van der Woel
Recruiter

Chris startte na zijn hbo opleiding Finance & Control als Interim Financial. Hij ontdekte dat zijn interesse meer lag bij de arbeidsbemiddeling en switchte van rol bij ons. Vanaf februari 2021 houdt hij zich bezig met de werving van financials. 

Chris van der Woel
Bram van Bokhoven
Interim Consultant W&S

Bram ontwikkelde zich als recruiter bij een accountancy organisatie. Daarna begon hij voor zichzelf. Na enkele interim opdrachten, is hij vanaf maart bij ons terug voor een tweede periode als Interim Consultant, ter aanvulling op team W&S.

Bram van Bokhoven
Noël Bouman
Consultant Interim

Noël startte in 2018 als stagiair bij ons. Hij voltooide de hbo opleiding Commerciële Economie en houdt zich nu als Consultant bezig met de bemiddeling van Interim Financials.

Noël Bouman
Nicky van den Maegdenbergh
Consultant New Business

Nicky heeft een achtergrond in de sales. Ze werkte eerder bij AB InBev en ging daarna verder als ZZP’er binnen de salesbranche. 
Vanaf juni 2021 is ze verantwoordelijk voor de New Business tak binnen Kasparov Finance & BI.

Nicky van den Maegdenbergh
Marieke Biemans
Manager Business Support

Marieke heeft diverse managementrollen gehad binnen de arbeidsbemiddeling. Ze is verantwoordelijk voor het regisseren en optimaliseren van processen op het snijvlak van sales, marketing, HR, office en managementondersteuning.

Marieke Biemans
Dorien de Graaf
Office Manager

Dorien is in 2019 begonnen als stagiaire bij ons. Na het behalen van haar hbo diploma Bedrijfskunde keerde ze terug in de rol van Office Manager.

Dorien de Graaf