Over Ons

Kasparov

Onze visie

De bemiddeling van financials vereist specialisme, focus en aandacht voor de menselijke maat. Omdat wij alleen bemiddelen voor het bedrijfsleven, en ons beperken tot onze regio, zijn wij er ontzettend goed in. We werken heel bewust samen, met elkaar en onze opdrachtgevers, om steeds een zorgvuldige match te maken. 

Onze Missie

Wij koesteren carrières. Door ons werk zien wij mensen groeien; dat is de drijfveer voor de bemiddeling en ontwikkeling van financials. Wij dagen professionals uit het maximale uit zichzelf te halen, o.a. met ons College.

Onze doelstellingen

Onze doelstellingen zijn glashelder: Eind 2022 willen we jaarlijks 150 vaste kandidaten bemiddelen en 200 Interim Financials plaatsen met 100 eigen medewerkers. 

Kernwaarden Kasparov Finacials

Onze kernwaarden

Menselijke maat
In alle relaties houden we een menselijke maat aan. Wat betekent dat? We benaderen mensen zoals we dat zelf ook zouden waarderen: op basis van gelijkwaardigheid en een gepaste bescheidenheid. We hebben respect voor ieders cultuur en werkwijze. 

 • Duurzame relaties opbouwen
 • Oog voor detail
 • Betrokkenheid 
 • Eerlijkheid en transparantie 

Samen
Het werkt alleen als je samenwerkt, met collega’s en relaties. Gelijkwaardig, open en scherp. Samen bepalen we het doel, werken we aan resultaat en vieren we succes. 

 • We stellen samen doelen en kaders 
 • We zijn gelijkwaardig op de werkvloer 
 • We investeren in diepgaande relaties
 • We coachen en leren van elkaar 

Focus
Wij willen altijd vooruit. Wij willen ons ontwikkelen als bedrijf en als professional in het bedrijf. Dat vraagt focus: doen waar we goed in zijn en daarin nóg beter worden. Niet alleen omdat de markt daarom vraagt, maar vooral omdat dát ons het meeste motiveert. We ontwikkelen de kennis, expertise en vaardigheden om voorop te blijven lopen. 

 • We zijn expert op ons vakgebied 
 • We zijn volwaardig gesprekspartner 
 • We zijn scherp 

Ondernemen
Een actieve houding, oplossingsgericht werken en verantwoordelijkheid nemen. Dát is ondernemen. Zo helpen we opdrachtgevers snel en vakkundig. Groeien is het doel, altijd en overal.  

 • We ondernemen actie
 • We denken in oplossingen 
 • We nemen verantwoordelijkheid
 • We zorgen voor continue ontwikkeling

Ons team

Dit zijn ze: de mensen die ons succes bepalen. Ze mailen je, bellen je, komen langs en je treft ze in onze Watertoren in Breda of ergens onderweg.
Nu heb je er een beeld bij.

Jasper van Eck
DGA, Manager Kasparov Interim Financials

Jasper is oprichter en eigenaar van Kasparov Finance & BI. Hij werkte eerder voor NAC Breda, HighQ en Active Professionals. Jasper houdt zich, naast managementzaken, voornamelijk bezig met sales.

Jasper van Eck
Laut van de Sanden
Commercieel Adviseur

Laut is sinds april 2020 in dienst. Hij werkte eerder in diverse commerciële rollen binnen de zakelijke dienstverlening. Laut is als Commercieel Adviseur verantwoordelijk voor de aansturing en ontwikkeling van Sales.

Laut van de Sanden
Lenneke Willig
Manager Werving & Selectie

Lenneke startte in 2011 als stagiaire en bezit een hbo diploma Toegepaste Psychologie. Als Manager Werving & Selectie is ze nu verantwoordelijk voor de aansturing van het W&S team en de bemiddeling van vaste finance posities.

Lenneke Willig
Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkte de afgelopen jaren binnen het BI domein. Door data betere inzichten hebben en zodoende sneller schakelen levert hem energie op. Per 1 juli 2020 is hij bij ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van BI.

 

Yves Vos
Daniël Alfrink
Manager Carrières

Daniël heeft een achtergrond in HR en Recruitment. Hij werkte eerder in de detachering en bij Robeco. Hij is sinds 2018 in dienst als Manager Carrières en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team Interim Financials.

Daniel Allfrink
Jaco de Pee
Manager HR, Recruitment en Office

Jaco startte in 2011 als stagiair. Hij volbracht de hbo opleiding Commerciële Economie en de studie Strategische Communicatiewetenschappen. Jaco is verantwoordelijk voor HR, Recruitment en Office.

Jaco de Pee
Sjoerd van Opstal
Manager Business Development

Sjoerd is zijn loopbaan gestart als Sales Consultant bij Unique. In 2017 maakte hij de overstap naar ons, waar hij nu als manager verantwoordelijk is voor het genereren en ontwikkelen van new business.

Sjoerd van Opstal
Lisaima Luijten
Business Manager

Lisaima volbracht de master Economics & Law en werkte eerder bij de Belastingdienst en een adviesbureau. Ze startte in 2018 bij ons en houdt zich bezig met de bemiddeling van Interim Financials.

Lisaima Luijten
Patrick Pirard
Consultant W&S

Patrick is na zijn hbo studie Commerciële Economie in verschillende commerciële functies werkzaam geweest. Hij maakte de overstap naar de arbeidsbemiddeling en houdt zich bezig met het bemiddelen van vaste finance posities.

Patrick Pirard
Dennis Kastelijns
Consultant W&S

Dennis heeft een hbo diploma Commerciële Economie en is eerder werkzaam geweest binnen het bank- en verzekeringswezen. Als Consultant W&S houdt hij zich sinds 2019 bezig met het bemiddelen vaste finance posities.

Dennis Kastelijns
Michelle 't Hart
Office Manager

Michelle is na het behalen van haar hbo diploma Marketing Management bij diverse opdrachtgevers werkzaam geweest als Intercedent, Office Manager en (Personal) Assistent. Sinds 2019 is ze Office Manager bij ons.

Michelle 't Hart
Philip Raymakers
Consultant Business Development

Philip is zijn loopbaan gestart als Consultant bij Technicum. In 2019 maakte hij de overstap naar ons in de functie van Consultant Business Development. Zijn focus ligt  op het genereren van new business.

Philip Raymakers
Eline Haemhouts
Consultant Interim

Eline is na haar hbo opleiding Commerciële Economie begonnen als Consultant bij Accent. Na enkele andere banen, keerde ze in 2019 terug in de arbeidsbemiddeling. Als Consultant Interim focust zij zich op de bemiddeling van ZZP'ers.

Eline Haemhouts
Sascha Janssens
Consultant W&S

Sascha heeft na het afronden van haar hbo opleiding Business Administration diverse commerciële functies vervuld. Ze is sinds 2020 in dienst en houdt zich bezig met het gehele werving- en selectietraject van vaste finance posities.

Sascha Janssens