Werving en selectie

Kasparov

Ben je werkgever en zoek je die ene perfecte kandidaat voor je vacature? Wij hebben de ervaring, expertise èn het netwerk om die speld in de hooiberg te vinden. Kriebelt het? Voelt je huidige baan té comfortabel? Wij brengen je kansen in kaart. 
Een duurzame relatie is ons veel meer waard dan een snelle deal. Dus investeren we daarin. Financials en BI specialisten ondersteunen we hun hele carrière, opdrachtgevers blijven we volgen. Hebben we jou op het oog voor een vacature, dan zullen we altijd eerst persoonlijk kennismaken. Face to face, want dat werkt. Voor opdrachtgevers werken we no cure, no pay, zelfs tot in de proeftijd. Zo werken wij aan een langdurige, vruchtbare samenwerking met de professionals en werkgevers

Bekijk onze vacatures

Voor meer informatie neem contact op met:

Lenneke Willig
Manager Werving & Selectie Finance

Lenneke startte in 2011 als stagiaire en bezit een hbo diploma Toegepaste Psychologie. Als Manager Werving & Selectie is ze verantwoordelijk voor de aansturing van het W&S team en de bemiddeling van vaste finance posities.

Lenneke Willig
Martijn Broekmans
Manager Werving & Selectie BI

Martijn is sinds 2011 in diverse rollen actief in de arbeidsbemiddeling. Per september 2021 is hij werkzaam als Manager Werving & Selectie BI en is hij verantwoordelijk voor de bemiddeling van vaste functies in het domein van BI.

Martijn Broekmans