Interim

interimmer bij kasparov financials

Professionals die de klus klaren

Voor vastomlijnde klussen of tijdelijke vervanging van medewerkers zetten wij ons team van Interim Financials in. Dat zijn ambitieuze talenten die wij al scouten in de schoolbanken. Maar ook ervaren krachten met specialistische kwaliteiten, zoals Business Intelligence (BI). Mannen en vrouwen die je om een boodschap kunt sturen.

Bedrijven zijn continu in verandering. Finance speelt daarin een essentiële rol, maar de druk is variabel. Accenten verschuiven. Daarom kiezen steeds meer organisaties voor Interim Financials. Wij hebben professionals in dienst, die vaak op korte termijn beschikbaar zijn voor interim finance opdrachten. De juiste financial op het juiste moment.

Benieuwd naar onze diensten? Bel ons op 076-5145705 of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Zelfstandige financials

Naast ons eigen team van interim financials beschikken wij over een groot netwerk aan zelfstandige finance professionals. Doorlopend hebben wij opdrachten voor ZZP’ers, doorgaans op HBO- en WO-niveau en mid + senior level. Qua rollen kun je denken aan Business- of Financial Controller, Business Intelligence Specialist of Manager Finance en Control.

Openstaande interim finance opdrachten plaatsen wij niet online. Enerzijds omdat vraag en aanbod vaak snel bij elkaar komen, maar ook omdat opdrachtgevers hechten aan vertrouwelijkheid van bedrijfsnaam en opdracht. Des te belangrijker dus dat wij een goed beeld hebben van de ZZP’ers met wie we samenwerken. Ben je geïnteresseerd om via ons aan de slag te gaan? Dan zien we graag je reactie tegemoet, samen met een actueel CV. Als wij kansen zien, maken we graag persoonlijk kennis met je.

Onze Interim Financials

Hieronder stellen wij onze Interim Financials aan je voor. Ieder met een eigen CV en persoonlijkheid, maar allemaal èchte Finance professionals: uitstekend onderlegd en communicatief vaardig. 

Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.
Een onbeperkt aantal bestanden kan naar dit veld worden geupload.
256 MB limiet.
Toegestane types: pdf, doc, docx.