Tim Oostveen is interimmer én melkveehouder

Tim Oostveen

Toen Tim Oostveen ging studeren, wist hij al vrij zeker dat hij ooit de melkveehouderij van zijn vader zou overnemen. Toch wilde hij ook zijn passie voor finance ontplooien. Inmiddels combineert hij zijn functie als Interim Financial bij Kasparov Finance & BI met het werk op de boerderij.  

Hoe krijgt hij dat voor elkaar? “Overdag zit ik uiteraard bij de opdrachtgever, ’s avonds melk ik de koeien. En in het weekend werk ik ook wat uurtjes in ons bedrijf. Heel simpel eigenlijk. We zijn met z’n tweeën thuis, mijn vader en ik, en we doen het al jaren zo. Ik weet niet beter. Als student was ik al erg actief met allerlei functies, die lijn heb ik doorgetrokken. En ik houd tijd over voor gezellige dingen, op z’n tijd een festival. 

Het interim-bestaan geeft me flexibiliteit. Het is kort-cyclisch, zodat ik altijd klaar sta voor het bedrijf. Dat geeft me de rust om me als financial te ontwikkelen. Want die ambitie heb ik ook. Dit jaar rond ik het 3-jarige College van Kasparov Finance & BI af, daarna mag ik weer aanvullende opleidingen volgen. 

De toekomst? Ik wil sowieso de boerderij gaan overnemen, daar zijn we al mee bezig. Daarnaast wil ik een dag of vier in de week blijven interimmen. Met een goede melkrobot en misschien personeel moet dat kunnen. Mijn vader blijft voorlopig zeker voor de koeien zorgen, dat is zijn natuur. Het melken ’s avonds doen we altijd samen. Handen uit de mouwen en intussen goeie gesprekken voeren.”

Wij houden jou op de hoogte