Al 10 jaar 'Hofleverancier' van Driscoll's

Ilse

Ilse Empereur (Interim CFO EMEA) werkt bijna 8 jaar bij de wereldwijde zachtfruit-expert Driscoll’s. Toen zij begon was Kasparov Finance & BI daar al een vertrouwde intermediair. Hofleverancier, durft Ilse wel te stellen. “We hebben een uitstekende relatie. Omdat ze onze organisatie perfect begrijpen, leveren ze altijd snel en goed.”  

Evident is dat niet, benadrukt de Financial. “Onze wereld is niet typisch FMCG, het is veel dynamischer door het agrarische aspect. Verse producten kennen hun eigen proces, met specifieke variabelen. Dat klinkt door in de hele business en de hele organisatie. Begrip daarvan is key als je bij ons werkt, dus ook in de profielen die wij zoeken. Kasparov snapt dat. Ik hoef een kandidaat niet vier keer te interviewen, want geschikt is ‘ie wel. Het gaat alleen om de persoonlijke fit.” 

Meestal betreft het interim-opdrachten om vaste medewerkers tijdelijk te vervangen, soms ook om projecten te begeleiden. Ilse: “Zo zijn we bezig met een grote ERP-implementatie van Oracle. Onze business unit stapt als tweede over, dat is een enorme operatie. We doen een reset op databronnen, definities en KPI’s. Straks hebben we 1 tool, 1 database en 1 waarheid. Dan kunnen we internationaal veel efficiënter werken, en beter communiceren.”

Wij houden jou op de hoogte