Tamara maakt carrière

Als je aan Tamara Mamarbashi vraagt wat voor persoon zij is, luidt het antwoord: Altijd druk bezig. Druk met werk, maar net zo goed met andere activiteiten. “Mijn weekenden zitten altijd vol. Ik ben graag buiten, wandel met de hond, ga mountainbiken en golfen.” Dat is Tamara. En doordeweeks maakt ze keihard carrière als Interim Financial.

​Tijdens​​ haar studie Bedrijfseconomie werkte Tamara al bij Jumbo Supermarkten. Ze werkte daar als financial, hielp filialen hun administratie op te zetten en was betrokken bij de overname van Emté. “Een mooie ervaring, zeker voor een starter. Het is een heel interessant bedrijf, toch wilde ik mijn horizon verbreden. Diverse branche zien, verschillende functies vervullen. Daarom koos ik voor het interim vak.”

Tamara had het beste gevoel bij Kasparov Finance & BI en ging 2,5 jaar geleden daar aan de slag. “Ik merkte meteen dat mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling hier centraal stond. Kijk maar naar de Finance Academy. Ik heb al heel wat cursussen mogen volgen. Momenteel ben ik bezig met de opleiding Master of Science in Controlling. Kasparov Finance & BI is betrokken, in alle opzichten. Ook met een aantal collega’s heb ik een hechte band, we zien elkaar regelmatig.”

Na opdrachten in de olie-industrie en foodsector werkt Tamara nu voor de logistieke dienstverlener Rhenus Logistics, bekend van het indrukwekkende, duurzame pand aan de A58 bij Tilburg. “Ik werk daar als Proces Controller. Mijn werkzaamheden zijn processen in kaart brengen, procesverbeteringen door voeren en het analyseren van proces risico’s. We zijn in transitie om manuele taken te automatiseren, om meer op de processen te kunnen steunen. Het uiteindelijke doel is om proactief te kunnen sturen en in control te zijn. Als Interim bereik ik meer diepgang in finance. Waar ik mij over 5 jaar zie staan, in een functie als Business Controller of een leidinggevende functie.” 

Wij houden jou op de hoogte