De wederkerige relatie met ZZP'er John Joosen

John

ZZP'er in beeld

Al voordat hij afstudeerde, had John Joosen de nodige ervaring op zijn naam staan. Tijdens zijn deeltijdstudie Accountancy werkte hij al bij BDO in de samenstelpraktijk. Toen het bedrijfsleven lonkte, kwam Kasparov Finance & BI op zijn pad en werd hij Interim Financial. En ook al koos John uiteindelijk voor een zelfstandig bestaan, onze band is nog steeds bijzonder hecht. 

John: “Bij BDO heb ik een mooie basis kunnen leggen, maar ik wilde meer. Meer diepgang, meer klantcontact. Misschien ben ik geen typische Financial die het liefst achter z’n laptop kruipt. Ik zoek bewust het contact op, dat is ook essentieel voor een interimmer. Ik wil niet alleen de verplichte nummers draaien, maar het verschil maken.” 

Met die ambitie begon John bij ons, en als relatief ervaren Financial ging hij als een speer. “Ik heb mooie opdrachten gedaan, veel geleerd en de gewenste diepgang opgezocht.” Met inmiddels 9 jaar op de teller, wist hij wel wat er te koop is op de markt. Hij zag dat wij ook met zzp’ers werken, dat sprak hem aan. “Ik ben best ondernemend, had ook altijd al wat kleine klanten bediend met advies en administratie. Er waren kansen genoeg, dus ik besloot het avontuur aan te gaan.” 

Gezien de warme relatie bleef Kasparov Finance & BI graag in contact. “We weten wat we aan elkaar hebben. Ze behandelen mij super goed en ik denk dat ze mij goed kunnen ‘verkopen’ aan klanten. Ik werk hard, breng de energie die nodig is als een bedrijf een interimmer inschakelt. Naast inhoudelijke kennis die je meeneemt, moet je ook een sterke persoonlijkheid hebben. Want doorgaans speelt er iets op de werkvloer als je binnenkomt.” 

De relatie met Kasparov Finance & BI is heel wederkerig. John speelt regelmatig kandidaten door, wij helpen hem met zakelijke contracten, óók voor zijn eigen praktijk. Want onderaan de streep zijn we heel waardevol voor elkaar. “De communicatie is helder en fair, iedereen mag eraan verdienen. En door de vele events, zien we elkaar regelmatig. Bij K-sparren, een Avondje NAC, of tijdens een lunch met Noël Bouman.”

Wij houden jou op de hoogte