20 jaar van der Logt Group

logt

"De mens centraal in elk succesverhaal"

Van der Logt Group, specialist in gebruiks- en verbruiksartikelen op het gebied van Hygiene, Cleaning & Safety, Paper & Packaging en Office- en Business supplies, is sinds 2004 onder leiding van oprichter Marcel van der Logt actief als betrouwbare wereldwijde handelspartner voor importeurs, distributeurs, wederverkopers en groothandelaren. Zo’n 200.000 klanten vinden er altijd de beste deal op basis van prijs, kwaliteit en service voor meer dan 50.000 artikelen. Het kloppend hart met 60 medewerkers is het hoofdkantoor in Etten-Leur. Bij de implementatie van een nieuwe bedrijfsstructuur was de zoektocht naar een COO cruciaal. Dat een goed netwerk daarbij van pas komt, bewijst de invulling van de vacature. Monique Frey van HR werkt ruim 8 jaar bij Van der Logt en begeleidde het traject. 

"De relatie tussen onze directeur Marcel van der Logt en Jasper van Eck, genesteld in de netwerkclub Vistage, is jaren oud. Een voor de hand liggende keuze leek het niet direct, om voor de functie van COO bij Kasparov Finance & BI aan te kloppen. Maar Marcel zag de potentie. Kasparov Finance & BI kent onze bedrijfsvoering en door dat inzicht konden zij de perfecte kandidaat aandragen.”

De komende jaren transformeert Van der Logt Group naar een data-en technologie gedreven organisatie die bijdraagt aan de groei van de organisatie en medewerkers. De afgelopen jaren heeft het bedrijf een belangrijke transitie doorgemaakt. Monique: “Van een resultaatgerichte organisatie bouwden we een mens- en cultuurgerichte organisatie. We zijn ervan overtuigd dat gelukkige medewerkers de basis zijn voor tevreden klanten. En andersom. Onze flexibiliteit is eindeloos, alles is mogelijk. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Klanten zien ons als een betrouwbare partner en rekenen erop dat wij bijdragen aan hun efficiency en kostenbesparing. En precies dat snapt Kasparov Finance & BI.

Onze ervaring met Kasparov Finance & BI kan ik bestempelen als uiterst succesvol. Ik had veel contact met Jeroen Bakker, Consultant Werving & Selectie. Naast een goede klik, was ook de communicatie erg prettig: korte lijnen en open eerlijke gesprekken. Ook wist Jeroen precies wat we wel en vooral níet, in een nieuwe COO zochten. Kortom: een combinatie van prettige factoren die ertoe heeft geleid dat de COO alweer een paar maanden bij ons werkt. Ik kijk terug op een voortvarend proces met Kasparov Finance & BI.”

Wij houden jou op de hoogte