Kennis met - Ethiek

Op vrijdag 19 november 2021 organiseert Kasparov BI samen met Theo Quaijtaal, eigenaar van Etiqs een kennissessie over Ethiek, ofwel integriteit. U wordt regelmatig geconfronteerd met ethische dilemma’s. De materie is nooit zwart of wit, goed of slecht en dat is soms best lastig. De dilemmasessie ‘Integriteit & Governance’ gaat over morele moed en ondersteunt de deelnemers bij karaktervorming met betrekking tot deze thematiek. Theo Quaijtaal neemt ons deze middag bij de hand als het gaat over de rol van financials bij het bevorderen van de integriteit. ‘Heb jij de moed om ‘nee’ te zeggen en om impopulaire maatregelen te nemen?’ ‘Hoe doe je dat?’ en ‘Hoe doen andere dat?’.

Aansluitend aan de sessie zullen we gezamenlijk van een diner genieten en een wedstrijd van NAC Breda bijwonen. Afhankelijk van het speelschema kan de precieze datum nog veranderd worden. Dit zal te zijner tijd worden gecommuniceerd. 

Datum: vrijdag 19 november 2021 
Tijd: 16:00 uur - 18:00 uur
Locatie: Rat Verlegh stadion, Breda 

Evenement details

Rat Verlegh stadion, Breda

Voor meer informatie neem contact op met:

Sjoerd van Opstal
Consultant New Business

Sjoerd is zijn loopbaan gestart als Sales Consultant bij Unique. In 2017 maakte hij de overstap naar ons, waar hij nu verantwoordelijk is voor het genereren en ontwikkelen van new business.

Sjoerd van Opstal

Wij houden graag events