Kaatje en Fleur verrijken de werkvloer

Diverse achtergronden dragen bij aan de cultuur én het succes op de werkvloer. Daarom vinden we het erg leuk om ‘hotelo’ Kaatje van Hooijdonk en creatieveling Fleur Zuurwelle te verwelkomen als W&S Consultant en Recruiter. Meer weten? Lees maar:
 
Wat is je achtergrond qua studie en werk?
Kaatje: Ik heb gestudeerd aan de Hotel Management School in Maastricht en ben daarna gaan vliegen voor KLM. Nu is het tijd om met twee benen op de grond te staan en me verder te verdiepen en ontwikkelen in één vak. Gastvrijheid is de rode draad.

Fleur: Ik heb Communicatie International Events Music and Entertainment gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Na het afronden heb ik een tussenjaar genomen, waarin ik onder andere in een lunchroom heb gewerkt. Daarnaast heb ik een bedrijfje opgezet: ik maak decoratietegeltjes.

Waarom heb je voor Kasparov Finance & BI gekozen?
Kaatje: Ik ben geboren en getogen in Breda en wilde graag werken in “de Parel van het Zuiden”. Van Kasparov Finance & BI werd ik snel enthousiast. De focus op kwaliteit en groei doen mijn hart sneller kloppen. 

Fleur: Door de persoonlijke benadering. Ik ben hier via-via terechtgekomen. Dat gebeurde op een feestje, waardoor de drempel voor het eerste gesprek op kantoor laag was. De sfeer was goed en het voelde informeel aan. Na mijn tweede gesprek, waarin ik de rest van het team ontmoette, wist ik zeker: hier wil ik aan de slag!

Wat is je functie en wat verwacht je daarvan?
Kaatje: Mijn verwachting is dat ik de verbinding maak tussen kandidaat en klant. Door mijn inlevingsvermogen schakel ik makkelijk tussen verschillende mensen en situaties. Ik verwacht dat ik de komende maanden veel kennis en ervaring op zal doen, om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan.

Fleur: In mijn rol zal ik me vooral richten op studenten en net afgestudeerden. Omdat ik zelf in dezelfde leeftijdscategorie zit, kan ik me goed verplaatsen in de situatie van deze kandidaten. Ik verwacht dat dit kan helpen om hetzelfde persoonlijke gevoel dat ik bij Kasparov Finance & BI kreeg over te brengen bij toekomstige kandidaten. 
 
Wat is je eerste indruk van het werk en van je collega's?
Kaatje: Een zeer gastvrije ontvangst. Alle collega’s zijn betrokken en ik mag aansluiten bij alle soorten afspraken, lunches en meetings. Ik voel me zeer welkom en kijk uit naar de samenwerking met alle collega’s.

Fleur: Wat betreft mijn collega’s: open en sociaal! Iedereen staat open voor een praatje en is geïnteresseerd. En natuurlijk dragen de vrijdagmiddagborrels en de potjes aan de pingpongtafel hieraan bij. 

Kaatje

Wij houden jou op de hoogte