Dit is 'm: Sten Weingärtner

Sten Weingärtner

Dit is onze nieuwe algemeen directeur: Sten Weingärtner! Deze maand heeft hij het stokje overgenomen van DGA Jasper van Eck, die zich vooral gaat concentreren op commercie en strategie in brede zin. Na de eerste weken op zijn nieuwe stoel, leek het ons tijd om Sten te vragen hoe Kasparov Finance & BI bevalt. 

Het korte antwoord luidt: uitstekend. De toelichting: “Inmiddels heb ik alle mensen op kantoor gesproken en werkelijk iedereen komt heel gemotiveerd, enthousiast en professioneel over. En op een strategiesessie laatst, merkte ik dat de onderlinge band verder gaat dan ‘9 tot 5’. Daar hou ik van, want we moeten het samen doen.”

En er is genoeg te doen, benadrukt Sten: “In de plannen tot en met 2025 willen we flink groeien, met méér eigen Interim Financials en BI-consultants. Het is een uitdaging om zoveel mensen te vinden en natuurlijk ook te behouden. Afgestudeerden en jonge professionals willen we een interessant groeipad bieden, met boeiende opdrachtgevers en training in onze eigen Finance & BI Academy.” 

Sten heeft ruime ervaring in arbeidsbemiddeling en kennis van finance & BI. “In de afgelopen 12 jaar heb ik gewerkt bij diverse personeelsbemiddelaars en detacheringsbureaus. Hier heb ik diverse managementfuncties vervuld, waaronder commercieel directeur. Ik ken deze wereld dus goed en weet waar groeikansen liggen.” 

Waarom nu voor Kasparov Finance & BI gekozen? “Hier staan heel gave dingen te gebeuren. Het bedrijf staat al goed bekend, daar mag iedereen trots op zijn. Ik vind het mooi om de organisatie te begeleiden in haar groei, ervoor te zorgen dat iedereen optimaal kan presteren. De kwaliteit verder uitbouwen en de efficiency verder vergroten." 
 
Je vermoedde het wellicht al vanwege zijn naam: Sten is half Duits. Zijn vriendin is volledig Duits en partner bij Heisterborg International. Zij begeleidt als advocate Nederlandse organisaties op de Duitse markt. Dat bindt het gezin aan Velp, bij Arnhem. “Een eindje rijden ja, maar vooral een kwestie van files vermijden.”

Wij houden jou op de hoogte