Project Control in tijden van corona

De sessie zit inmiddels vol, aanmelden is niet meer mogelijk.

Hoe houd je project control op orde als je beperkt bent in je vrijheid en mobiliteit? Als je projecten niet fysiek kunt bezoeken? We delen de ervaringen van vakgenoten uit de bouw/technische branche, tijdens een nieuwe sessie Kennis met ‘Project Control in tijden van corona’. Deze keer niet in de Euromast helaas, maar wel heel praktisch online met ontbijt aan huis, verzorgd door ons!
 
Op 12 februari tussen 8:00 – 10:00 uur brengen we Project Control professionals bij elkaar zodat zij hun uitdagingen kunnen delen op het gebied van projectbewaking in tijden van corona. Waar lopen zij tegenaan nu veel overleg via Teams gaat. Kunnen zij projecten bezoeken? En meer in het algemeen: Welk effect heeft Corona op het bedrijf en de manier van werken? Dit zal een interactieve sessie zijn à la virtuele ronde tafel.
 
Meedoen? Meld je dan snel aan en wacht niet te lang, want de sessie loopt snel vol!

Evenement details

Online

Voor meer informatie neem contact op met:

Lisaima Luijten
BI Consultant

Lisaima volbracht de master Economics & Law. Ze startte in 2018 bij ons en houdt zich bezig met de bemiddeling van BI professionals. Daarnaast adviseert ze organisaties de eerste stappen te zetten op het gebied van BI.

Wij houden graag events