Kennis met - KPI’s die wél werken

KPI’s die wél werken EN de kracht van Power BI
Op vrijdag 21 mei 2021 organiseert Kasparov BI samen met iPM Partners een unieke kennissessie. 
Power BI is de krachtige tool die KPI’s binnen de onderneming tot leven brengt. Maar zijn het wel de juiste KPI’s? Hoe zorg je ervoor dat de KPI’s de strategie ondersteunen? Peter Geelen en Yves Vos nemen u mee in een denkwijze waarop KPI’s wél voor u werken. 

KPI’s die wel werken EN de kracht Power BI
Nederlandse bedrijven missen kansen om hun resultaat te verbeteren door een onjuiste inrichting van de besturing. Verkeerd toegepaste Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) leiden dikwijls tot blijvende schade, terwijl het positieve effect veel groter zou kunnen zijn. De valkuil waar organisaties telkens in trappen, is dat ze - weliswaar goed bedoeld en zonder dat ze het weten - via KPI’s barrières opwerpen voor effectieve samenwerking. Dit leidt tot eiland-denken en suboptimale besluiten. Organisaties zullen op een andere manier moeten leren denken en werken om dit eiland-denken te doorbreken. 

We nemen u mee in een denkwijze waarop KPI’s wél voor u werken. Welke regels en principes dient u te volgen voor een juiste inrichting van uw besturing en KPI’s. En wat is het belang en de kracht van visualisatie. Dus hoe kan Power BI u nog beter ondersteunen in een effectieve prestatie-dialoog.

Peter Geelen
Oprichter van iPM Partners en grondlegger van de integraal Performance Management® methode. Deed Performance Management voor Philips. Auteur van meerdere boeken en vele publicaties over Performance Management en verder een veelgevraagd spreker en sparring partner voor bedrijfstop en management teams. Tevens doceert hij aan de Universiteit Maastricht en geeft trainingen aan de VRC Finance Academy. Zijn laatste boek is ‘’KPI’s die wél werken’’.

Datum: Vrijdag 21 mei 2021 
Tijd: 8:00 uur tot en met 10:00 uur
Locatie: nader te bepalen
(afhankelijk van de corona ontwikkelingen fysiek danwel online)

Evenement details

N.t.b.

Voor meer informatie neem contact op met:

Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkt al jaren binnen het BI domein. Per 1 juli 2020 is hij bij ons verantwoordelijk voor de BI implementatie- en optimalisatie projecten. Daarnaast houdt Yves zich bezig met de persoonlijke ontwikkeling van de BI Consultants.

Yves Vos

Wij houden graag events