Kennis met - KPI’s die wél werken

En de kracht Power BI

In verband met de aangescherpte overheidsmaatregelen is dit event komen te vervallen. Zodra het weer kan zullen wij het alsnog organiseren en deelnemers informeren.

Organisaties missen kansen om hun resultaat te verbeteren door een onjuiste inrichting van de besturing. Verkeerd toegepaste Kritische Prestatie Indicatoren (KPI’s) leiden dikwijls tot blijvende schade, terwijl het positieve effect veel groter zou kunnen zijn. De valkuil waar organisaties in trappen, is dat ze - weliswaar goed bedoeld en zonder dat ze het weten - via KPI’s barrières opwerpen voor effectieve samenwerking. 

We nemen organisaties mee in een denkwijze waarop KPI’s wél werken. Welke regels en principes kun je volgen voor een juiste inrichting van de besturing en KPI’s. En wat is het belang en de kracht van visualisatie. Dus hoe kan Power BI organisaties nog beter ondersteunen in een effectieve prestatie-dialoog.

Peter Geelen
Oprichter van iPM Partners en grondlegger van de integraal Performance Management® methode. Deed Performance Management voor Philips. Auteur van meerdere boeken en vele publicaties over Performance Management en verder een veelgevraagd spreker en sparring partner voor bedrijfstop en management teams. Tevens doceert hij aan de Universiteit Maastricht en geeft trainingen aan de VRC Finance Academy. Zijn laatste boek is ‘’KPI’s die wél werken’’.

Inloop vanaf 7.30 uur
Start: 08.00 uur
Einde: 10.00 uur

Evenement details

Uitgesteld

Voor meer informatie neem contact op met:

Laut van de Sanden
Commercieel Manager

Laut is verantwoordelijk voor de omzet en marge doelstellingen van de teams W&S, Interim en BI. In zijn functie stuurt hij de teams commercieel aan en richt hij zich op de persoonlijke ontwikkeling van de Consultants.

Laut van de Sanden

Wij houden graag events