Alternatieve Singelloop

Loop de Singelloop single!

Voor een échte Singelloop komt oktober helaas te snel. Maar lopen zullen we! Niet in een grote massa natuurlijk, maar lekker single. Kasparov Finance & BI is al jaren fan van het evenement, dus steunen wij dit jaar de Alternatieve Singelloop van harte.
 
Wat gaan we doen? Op zondag 4 oktober klinkt om 10.45 uur het startschot van een virtuele hardloopwedstrijd. Ieder loopt zijn eigen, zelfgekozen route. Start en finish is je eigen voordeur, een app houdt je prestaties keurig bij.
 
Dit jaar dus geen basiskamp langs het parcours helaas, maar we vinden het wel erg leuk om weer met een groot team aan de start te verschijnen. Of beter: aan ieders eigen start dus. En toch samen.
 
Schrijf je dus vooral in als teamlid. Dat is uiteraard weer gratis. Stuur een mailtje naar singelloop@kasparov-financials.nl en vermeld je naam en afstand (5, 10 of halve marathon). Begin september vertellen we je meer over hoe we er tóch iets heel moois van maken.

Evenement details

Vanuit thuis
Gratis

Voor meer informatie neem contact op met:

Daniël Alfrink
Manager Carrières

Daniël heeft een achtergrond in HR en Recruitment. Hij werkte eerder in de detachering en bij Robeco. Hij is sinds 2018 in dienst als Manager Carrières en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het team Interim Financials.

Daniel Allfrink

Kasparov geeft graag een feestje