Finance & BI Academy

Als ambitieuze financial kom je ons vroeg of laat tegen. Liever vroeg dan laat, want voortdurend bieden wij mooie carrièrekansen. Niet alleen op het moment dat je wil switchen, maar gedurende je hele loopbaan. Wij koesteren carrières!

Kasparov

Groeien kunnen we alleen met goede mensen, die zich optimaal ontwikkelen. Zeker in de eerste jaren van je carrière is die leercurve lekker steil. Tenminste, als je professionele coaching, training en opleiding krijgt aangeboden. Dáárvoor hebben wij onze Finance & BI Academy. Als Interim Financial trek je niet alleen een snelle sprint in werkervaring, we leiden je ook op, zowel professioneel als persoonlijk. 

Sparren met de directie? Wij stomen je klaar met onze driejarige, geaccrediteerde opleiding tot Business Controller. Er wordt veel aandacht besteed aan praktijkkennis en -vaardigheden, die meteen impact hebben op je dagelijks werk. Na afronding ben je gediplomeerd Business Partner Finance & Control. Dat beweren we niet alleen zelf, de studie is ook geaccrediteerd door het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland (CPION).

Word Interim Financial

Voor meer informatie neem contact op met:

Daniël Alfrink
Manager Academy & HR

Daniël heeft een achtergrond in HR en Recruitment. Hij werkte eerder bij verschillende detacheerders en Robeco. Hij is sinds 2018 in dienst en verantwoordelijk voor onze Academy en HR.

Daniel Allfrink