Business Intelligence

Kasparov power bi

Met Kasparov Finance & BI leggen we focus op het succesvol implementeren van Business Intelligence (BI) oplossingen bij onze klanten. Samen met hen zetten we de stap naar een data driven organisatie. 
Onze eigen consultants hebben ervaring als Interim Financial èn kennis van BI. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van ZZP'ers, gespecialiseerd in BI. We begrijpen de problematiek van onze klanten en zijn in staat om voor de organisatie het maximale uit BI te halen.  De opkomst van BI gaat de dagelijkse werkzaamheden voor financials aanzienlijk veranderen. 

Power BI
Power BI is volgens ons dé BI tool waarmee je data uit alle mogelijke gegevensbronnen kunt analyseren en visualiseren. Je kunt in één oogopslag zien hoe de zaken ervoor staan. Het is een selfservice BI tool waar iedere financial mee kan werken. Vanuit Power BI kunnen rapporten en dashboards op eenvoudige wijze worden gedeeld met anderen. Dat kunnen collega’s in je eigen organisatie zijn, maar ook belanghebbenden buiten de organisatie. Je bepaalt natuurlijk zelf met wie je jouw informatie deelt. Denk aan klanten, leveranciers of andere stakeholders. Op die manier houd je goed de controle over de verschillende dashboards en deel je gemakkelijke slimme inzichten. Kortom het stelt je in staat om toekomstgerichte besluiten beter en eenvoudiger te nemen. 

Masterclasses
Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BI organiseren wij regelmatig workshops, webinars en (online) trainingen. Ook inhouse training behoort tot onze mogelijkheden.
Onze Masterclasses worden in samenwerking met onze opleidingspartner Ferocia verzorgd. Door deze te volgen leg je een goede basis om zelfstandig een datamodel op te zetten en rapportages, dashboards en visualisaties te ontwikkelen.
Deelnemen aan één van onze Masterclasses? Klik dan op de link voor meer informatie en om je in te schrijven.

Inschrijven Masterclasses
Onze planning voor de rest van 2020 is als volgt:

Power BI Level 1:

  • 28 oktober
  • 25 november

Power BI level 2:

  • 4 november
  • 3 december

Power BI DAX Advanced (2 dagen):

  • 24 september en 1 oktober (Breda)
  • 11 en 18 november

Wil je eerst even met ons overleggen? Of wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van BI? Wij komen graag langs om het toe te lichten of plannen een online kennismaking. Indien gewenst stellen we aanvullend een offerte op. 

Voor meer informatie neem contact op met:

Yves Vos
Managing Consultant BI

Yves werkte de afgelopen jaren binnen het BI domein. Door data betere inzichten hebben en zodoende sneller schakelen levert hem energie op. Per 1 juli 2020 is hij bij ons verantwoordelijk voor de ontwikkeling van BI.

 

Yves Vos
Laut van de Sanden
Commercieel Manager

Laut is verantwoordelijk voor de omzet en marge doelstellingen van de teams W&S, Interim en BI. In zijn functie stuurt hij de teams commercieel aan en richt hij zich op de persoonlijke ontwikkeling van de Consultants.

Laut van de Sanden
Puck van Leent
Consultant BI

Na een aantal jaren als Interim Financial gewerkt te hebben, startte Puck bij ons als Consultant BI. Inmiddels heeft ze onder meer Riemersma Leasing, Jansen de Jong Bouw, Equipe en Moooi succesvol op weg geholpen met BI.

Steven Telen
Consultant BI

Steven heeft een diversiteit aan interim opdrachten vervuld als financial. Zijn analytische blik en affiniteit met systemen vormden de basis voor zijn ambitie richting business intelligence. Hij implementeerde BI onder meer bij Carrier en Scania.