Business Intelligence

Kasparov power bi

Met Kasparov Finance & BI leggen we focus op het succesvol implementeren van BI oplossingen bij onze klanten. Samen met hen zetten we de stap naar een data driven organisatie. 

Onze eigen consultants hebben ervaring als interim financial èn kennis van Power BI. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van ZZP'ers, gespecialiseerd in BI. We begrijpen de problematiek van onze klanten en zijn in staat om voor de organisatie het maximale uit BI te halen.   

Om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Business Intelligence organiseren wij regelmatig verschillende workshops, webinars en (online) trainingen. Wij werken daarbij samen met onze opleidingspartner Ferocia. Ook een inhouse training behoort tot de mogelijkheden. Houd onze event pagina dus zeker in de gaten.

Bekijk onze events
Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van BI? Wij komen graag langs om het toe te toelichten of plannen een online kennismaking. Indien gewenst stellen we aanvullend een offerte op. 

Voor meer informatie neem contact op met:

Laut van de Sanden
Commercieel Adviseur

Laut is sinds april 2020 in dienst. Hij werkte eerder in diverse commerciële rollen binnen de HR dienstverlening. Laut is als Commercieel Adviseur verantwoordelijk voor de salesaansturing en doorontwikkeling.

Laut van de Sanden